Chcete vedieť ako spraviť nepečenú ovocnú tortu? V tomto článku sa viac dočítate ako na to. Môžte túto tortu pripraviť pre návštevu, alebo len tak si ju vychutnať sami pre seba.
Potrebujeme
150 ml mlieka
1 stužovač šľahačky
1 šľahačku
20g želatíny
300g mäkkého tvarohu
100g práškového cukru
1 vanilkový cukor
1 balíček piškót
Ľubovoľné ovocie
Postup
V miske rozšľaháme studené mliekom, stužovač šľahačky a šľahačku do tuha.
V druhej miske zmiešame tvaroch s cukrom a pridáme želatínu, ktorú sme si pripravili podľa návodu na obale.
Dno tortovej formy pokryjeme detskými piškótami a ne nalejeme trochu krému a potom položíme ľubovoľné ovocie a tento postup opakujeme dovtedy do kedy sa nám krém neminie.
Poslednú vrstvu tvorí krém a ten podľa svojej fantázie ozdobíme ovocím a prelejeme červeným želé, ktoré sme si pripravili podľa návodu na obale.
Tortu dáme na 12 hodín do ladničky stuhnúť.